Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος

Ημέρα αιματολογικών και καρδιολογικών εξετάσεων η σημερινή για τους «μελανόλευκους», οι οποίοι μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη. Ο 25χρονος (γεν. 20/10/1992) αμυντικός χαφ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών.

Η διοίκηση της "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάκη Παπαδόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο.

Το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους, υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου ο ποδοσφαιριστής Τάσος Παπαχρήστος, παρουσία μελών της διοίκησης του Παναιγιαλείου.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Παπαχρήστο. Ο 24χρονος αμυντικός συναντήθηκε σήμερα με τους ανθρώπους της διοίκησης, με τους οποίους συμφώνησε να φορέσει τη «μελανόλευκη» φανέλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει ότι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 βοηθός του προπονητή μας Σπύρου Μπαξεβάνου αναλαμβάνει ο έως τώρα προπονητής της Κ19 του Παναιγιαλείου Αλέξης Σπυρόπουλος.

Οι διοικήσεις της "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" και του Ερασιτέχνη στηρίζουν και υποστηρίζουν τη σημερινή μουσική εκδήλωση με τίτλο "Ένας ουρανός με αστέρια" που θα πραγματοποιηθεί στο "Σήμαντρον Traditional Village" με το γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον ερμηνευτή Δάκη.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ο 46χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας και συμφώνησε με τους διοικούντες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ με σημερινή του ανακοίνωση γνωστοποιεί πως η "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" είναι μεταξύ των δύο ΠΑΕ που εξασφάλισαν αδειοδότηση για το επόμενο Πρωτάθλημα της Football League.

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε τη συμφωνία συνεργασίας με τον όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων «PT HOTELIA», μέλος του οποίου αποτελεί το πολυτελές ξενοδοχείο «SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE» που βρίσκεται στον Ελαιώνα Αιγιάλειας.

Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταμάτη Κωσταρίδη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο πρόεδρος της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» Αντώνης Ρέλλας και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα, έπειτα από μεταξύ μας συζήτηση, διαπιστώθηκε πως υπήρξε διάσταση απόψεων τόσο σε οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα μας. Έτσι, κοινή συναινέσει και με γνώμονα πάντα το καλό του Παναιγιαλείου, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακοπή της συνεργασίας μας».

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Τσιλιγκίρη, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοντοχρήστο. Ο 26χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Σήμερα το μεσημέρι, 6 Ιουλίου, στα γραφεία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του αθλητικού χώρου των Νικολεϊκων μεταξύ ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας και ΠΑΕ Παναιγιαλείου.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ με θέμα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της ομάδας Κ19 του Συλλόγου μας.

Χορηγοί Ομάδας

 • 02 Alcatel
 • 01 Rozos
 • 04 Krinos
 • 05 Linardos
 • 06 discoveraigialeia
 • 07 Fragostyres
 • 09 Koutropouloi
 • 10 glasscleaning
 • 13 Kossieris
 • 14 avigal
 • 15 kteoaigiou
 • 16 b-diagnosi
 • 17 microlab
 • 03 semantron-hotel
 • 11 helesi
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Τελευταίο video