Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Ν. Πλαστήρα η ομάδα μας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του μεθαυριανού εκτός έδρας αγώνα της με τον Αχαρναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ομάδα Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου, η οποία σήμερα το πρωί στο γήπεδο Δημητρόπουλου επιβλήθηκε με σκορ 4-0 του Αετού Πατρών – Αιόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων τού Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου κάνει γνωστό πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Χωρίς νικητή έληξε η σημερινή συνάντηση στο δημοτικό γήπεδο Κρεμαστής ανάμεσα στον τοπικό Φοίβο και τον Παναιγιάλειο, σ’ ένα παιχνίδι αμφίρροπο, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Κρεμαστή Ρόδου με τον τοπικό Φοίβο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου τής Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, που στο δημοτικό στάδιο Αιγίου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της αξιόμαχης Θύελλας Ραφήνας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα της με τη Θύελλα Ραφήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Κωνσταντίνο Κορδά (διατηρεί τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων στο Αίγιο) για τη σημαντική οικονομική στήριξη που παρέχει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα της με τη Νίκη Τραγανού, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα της με τη Νίκη Τραγανού, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

06 Fragostyres
07 Koutropouloi
08 glasscleaning
09 Kossieris
10 avigal
12 kteoaigiou
03 semantron-hotel
11 helesi
02 C2SQUARED
05 rouvalis
22 kostopoulos-aktinothermiki
15 ioannou
04 McMakis
16 1way
17 cityzen
18 kosmopoulos
19 hotelplaz
26 germanos
21 agrotikos oikos georgiou
14 tsiros
23 IQ-pitsa
24 alpha-security
25 sourotiri
27 Gng coiffures
28 touristiko
20 tsinoukas
29 liopetro
30 logistika fourkis
31 sergiannidis
32 telis-hotel
33 kallergis
34 syn-ena
35 xauteia
36 kyritsis-fournoi
37 mbriki-cafe
38 segreto
39 nisi-cafe
Aigiorama
Mavrogiannis
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube