Απάντηση του προέδρου μας στον Ν. Ξένο

Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου για να απαντήσω στο κατάπτυστο δημοσίευμα του Νεοκλή Ξένου.

Η πορεία του καθενός είναι αυτή που τον κρίνει... Ο εν λόγω λοιπόν ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια λάθος επιλογή και αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου. Πληρώθηκε όμως μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ενώ μέχρι την ημέρα που βγήκε η απόφαση της διοίκησης (με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή) του παρείχαμε στέγη και σίτιση.

Ποιος ήταν ο λόγος απομάκρυνσης; Η «παράξενη» συμπεριφορά και τα πολλά «αγωνιστικά λάθη»! Μόλις διαπίστωσε ότι το κλίμα της ομάδας βάρυνε για αυτόν και ότι δεν θα αγωνιζόταν ξανά, προσποιήθηκε τον τραυματία. Και μετά το τέλος της συνεργασίας έφτασε να παρακαλά για την παραμονή του, ακόμα και άνευ πληρωμής! Αλλά η διοίκηση δεν ήθελε αυτό το «αγκάθι» στα αποδυτήρια της ομάδας. Μιας ομάδας που προσπαθεί από την πρώτη μέρα της νέας διοίκησης να σταθεί στα πόδια της και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Μιας ομάδας που τα μέλη της διοίκησης έχουν κυριολεκτικά «ματώσει» οικονομικά. Και έρχεται σήμερα αυτός ο μάλλον «μισθοφόρος» (γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί ποιος και τι βρίσκεται πίσω από το αισχρό δημοσίευμα) να αμφισβητήσει την ιστορία και την προσπάθεια της διοίκησης του Παναιγιαλείου!

ΥΓ: Θα κινηθούμε νομικά για το υβριστικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης του αχαρακτήριστου Νεοκλή Ξένου που και με τις δηλώσεις του αν μη τι άλλο έδειξε το ποιόν του αλλά και την «ηθική» που τον διέπει!

 

Ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Δημήτρης Μπαλαφούτης

Εκτύπωση Email

06 Fragostyres
07 Koutropouloi
08 glasscleaning
09 Kossieris
10 avigal
12 kteoaigiou
03 semantron-hotel
11 helesi
02 C2SQUARED
05 rouvalis
22 kostopoulos-aktinothermiki
15 ioannou
04 McMakis
16 1way
17 cityzen
18 kosmopoulos
19 hotelplaz
26 germanos
21 agrotikos oikos georgiou
14 tsiros
23 IQ-pitsa
24 alpha-security
25 sourotiri
27 Gng coiffures
28 touristiko
20 tsinoukas
29 liopetro
30 logistika fourkis
31 sergiannidis
32 telis-hotel
33 kallergis
34 syn-ena
35 xauteia
36 kyritsis-fournoi
37 mbriki-cafe
38 segreto
39 nisi-cafe
Aigiorama
Mavrogiannis
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Επόμενοι Αγώνες